top of page
Sök
  • Skribentens bildsten22

Mindset Monday

Min tanke var att posta detta inlägg i måndags, men det kommer nu !


Vilka är dina mål i livet ? Kortsiktiga som långsiktiga, små som stora.

Har du fokus på de målen eller är det annat som hela tiden kommer i vägen ? Vilka eller vad är dina distraktioner som stör din resa mot dina mål? Är du medveten om det som hindrar dig att nå dina mål?

Några frågor du behöver ställa till dig själv;

Vad kan du göra från och med nu och ett år framåt för att komma närmare eller till och med uppnå några av dem? Vilka personer behöver du omge dig med ? Vad behöver du utveckla hos dig själv ? Vilka böcker behöver du läsa ?

Jag har bestämt mig. Jag har mina mål klara för mig. Jag är på väg att förstå vad jag behöver göra för att uppnå dessa mål. Det finns fortfarande hinder och distraktioner som är i vägen för mig för att uppnå mina mål.

Ett av dessa hinder är mitt eget ”mindset”. Jag arbetar dagligen på min inställning och hur jag kan förändra min inställning eller mindset. Jag lyssnar på och läser böcker som tar mig framåt och som ger mig insikter om mig själv och min omgivning.


Du kanske tycker att, jag som är 62 år och snart pensionär, inte behöver tänka på det, utan ta det lugnt och njuta av tillvaron. Nej, det vill jag inte och dessutom tror jag att man blir aldrig för gammal (eller för ung för den delen) för att drömma och sätta nya utmanande mål och därmed hela tiden utvecklas och hålla sig ung i sinnet.

Jag har en lång bit kvar, men resan till målet är ju själva livet.

If you want things to change, you have got to change - Jim Rohn https://youtu.be/IGjRPzpdFn0


Lycka till med din resa mot dina mål och kom ihåg, rätt fokus och attityd - mindset kan ta dig hur långt du vill !


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page