top of page
Sök
  • Skribentens bildsten22

Feel Good Friday

Uppdaterat: 16 apr. 2021

I vår verksamhet med Herbalife är det lätt att fokusera på mat- och näringsintag, vätska, sömn och fysisk aktivitet. Allt det där är naturligtvis viktigt för vårt välmående.

Det finns en sida till av myntet och det är mentalt välmående. I det sammanhanget vill jag dela med mig av en känsla eller snarare en serie känslor som jag upplevt det senaste dygnet.

I går, torsdag, hörde jag av en händelse en låt på tv’n, som helt fick mig på fall. Det var rösten, texten och känslan i låten verkligen berörde mig.

Låten är - Hope in my heart, med Sebastian WijK https://open.spotify.com/track/4bXPhMsxuaqj0XvBZm1hBG?si=cZete2zMRYmzBL6n6VMJAg , Spelas på hög volym !

När vaknade upp idag, har jag fortfarande kvar låten i huvudet och solen skiner från en klarblå himmel. Det känns så bra !

Vilken start på dagen !

Lägg då till att jag varje fredag morgon har ett spinningpass på Nordin Wellness i Göteborg. Idag var alla cyklarna bokade, av ett härligt gäng. Vilken Energi ! Vilken start på dagen !

När jag sedan kommer hem och tar min Herbalife frukostshake, funderar jag på vad jag gjort under veckan. Jag tillsammans med många andra har startat en utmaning för personer som vill göra en livsstilsförändring och kanske gå ned några kilo eller förbättra sina träningsresultat eller helt enkelt få lite mer energi och må lite bättre.

Engagemanget och resultaten har varit för mig förbluffande bra !

Vilka resultat ! Vilken Energi ! Vilken start på dagen !

Nu kan jag ta mig an den här dagen och helgen med en väldigt positiv känsla och sprida det till alla andra i min omgivning !

Ha en riktigt trevlig helg allihop därute och tänk på hur mycket bra som finns runt omkring oss. Ta vara på varandra !


22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page